Korent četvrta, Šulekić sedma u finalu Svjetskog kupa za gimnastičarke

Hrvatska gimnastičarka Tijana Korent ostala je korak do medalje na Svjetskom kupu u Mađarskoj, dok je Sara Šulekić bila sedma.

Korent je u svom 39. finalu u karijeri na turnirima SK zauzela 4. mjesto na preskoku u Szombathelyju s ocjenom 12.916, dok je Šulekić završila kao 7. na dvovisinskim ručama (12.566).
“Četvrto mjesto mi je u redu jer sam uzela bodove za ukupni poredak svjetske rang liste i trenutno se s tim bodovima plasirala na 3. mjesto. To je nešto što na početku godine nisam očekivala, zbog puno negativnih stvari koje su mi se dogodile prošle i ove godine, ali sve smo uspjeli prebroditi. To treće mjesto je trenutno tu, ostaje mi još jedan turnir, Mersin sljedećeg tjedna. Možda ću tamo imati malo više sreće i malo bolje skakati. Vidjet ćemo. Ipak će to biti treće natjecanje i tri uzastopna vikenda. Tijelo na žalost više nije toliko mlado i na žalost ipak osjećam neke posljedice svih tih natjecanja. Ali, dati ću sve od sebe kao i do sada da i Turska bude dobra“, rekla je Tijana.

Komentiraj