Trener splitskog Hajduka Željko Kopić u utorak je gostovao u ‘Novom danu’ N1 televizije, gdje je komentirao nadolazeću sezonu te uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji.

“Krećemo u natjecateljski dio sezone, dobro smo se pripremili, odradili smo kvalitetne pripreme i vjerujem da ćemo od prve utakmice biti na visokoj razini”, najavio je na početku Kopić. Pred Hajdukom je utakmica pretkola Europa lige proitv Slavije, a Kopić kaže da je to defanzivna momčad, koja čeka prilike iz kontranapada.

Upitan što se promijenilo u igračkom kadru Hajduka, Kopić kaža: “Naglasak smo stavili na mlade igrače. Izuzetno je bitna komunikacija s ostalim trenerima da se igrači isprofiliraju na pravi način. Hajduk živi od transfera, kao i većina klubova u Hrvatskoj i za nas prijelazni rok nije gotov, on traje do 31.8. Nogomet je sport koji se na dnevnoj bazi mijenja. Naprijed ide onaj tko je sposoban adaptirati se”.

Naglasio je kako ne treba nužno szabljati u korelaciju uspjeh reprezentacije i uspjeh naših klubova. Kao i svake godine, Hajduk u sezonu ulazi s ambicijama na osvajanje trofeja. “To ide uz Hajduk. Kad vidite koliko ljudi vole Hajduk, nemate pravo ni na jednu drugu ambiciju osim one najveće”, kazao je.

Komentiraj