Ivo Cagalj/PIXSELL

KOPIĆ “Ne osjećam da mi je svlačionica okrenula leđa”

Nogometaši Hajduka u nedjelju će tražiti prvu prvenstvenu pobjedu u utakmici petog kola HNL-a protiv Intera u Zaprešiću. Trener Hajduka Željko Kopić na konferenciji za novinare govorio je o aktualnim temama u klubu.

“Atmosfera sigurno nije onakva kakvu bismo htjeli imati u klubu i svlačionici, ali razgovarali smo kao grupa i individualno, napravili sve da dođemo do kvalitetnih zaključaka. Ekipa je što se tiče trenažnog procesa radila dobro i vjerujem da će svi koji istrče na teren biti na dobroj razini”, kazao je Kopić o sutrašnjoj utakmici.

Kopić je, zajedno sa sportskim direktorom Sašom Bjelanovićem, prije nekoliko dana ponudio ostavku, ali predsjednik Uprave Hajduka Jasmin Huljaj nije ih prihvatio. “Pokušavam biti racionalan i donositi odluke. Takva su pravila igre, preuzeo sam svoj dio odgovornosti, a na ljudima koji odlučuju je bilo da naprave što misle da je najbolje za Hajduk. Svaka druga priča o preduvjetima koji nisu bili pravi i slično, ispala bi kao alibi. To sam napravio, a ljudi u klubu su odlučili da napravimo sve da se svi zajedno izvučemo iz ove situacije. Nastavljamo dalje raditi“, rekao je Kopić.

Na kraju je poručio kako ne vidi da mu je svlačionica okrenula leđa, ali i dodaje kako svatko ima pravo na svoje mišljenje.

Komentiraj