Kopaonik biznis forum

Kopaonik biznis forum okuplja eminentna imena svjetske ekonomije

Jubilarni 25. Kopaonik biznis forum, koji se od 4. do 7. ožujka održava u hotelu Grand na Kopaoniku, okupit će najznačajnija imena svjetske ekonomije među kojima su Linda Van Gelder, direktorica Svjetske banke za zapadni Balkan (WB) kao i Peter Sanfey, zamjenik direktora za ekonomiju i politiku zemalja pri Europskoj banci za obnovu i razvoj (EBRD).

Tema ovogodišnjeg foruma je ‘Šta poslije fiskalne konsolidacije: Kako fiskalnu stabilnost mjerama ekonomske politike pretvoriti u održivi rast i razvoj?’, a u okviru službenog programa sudjelovat će i Thomas Lubeck, regionalni menadžer Međunarodne financijske korporacije (IFC) za Zapadni Balkan, Dubravka Negre, šef Regionalnog predstavništva Europske investicijske banke za Zapadni Balkan (EIB) i Artur Turemka, generalni direktor Mastercard kompanije za Balkan.

Prvi put na Kopaonik biznis forumu sudjeluju i Poul Mathias Thomsen, direktor odjela IMF-a za Europu i Charlote Ruhe, direktor EBRD-a za Centralnu i Istočnu Europu.

Iz republike Hrvatske na forum dolaze Ljubo Jurčić, predsjednik Hrvatskog društva ekonomista te Dejan Jović, profesor na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu.

Kopaonik biznis forum, u partnerstvu s kompanijom Mastercard, tradicionalno organiziraju Savez ekonomista Srbije i Udruženje korporativnih direktora Srbije, a pod pokroviteljstvom predsjednika Vlade Republike Srbije.

www.kopaonikbusinessforum.rs

Komentiraj