Konzumovim pekarnicama dodijeljena oznaka ‘Odabrale mame’

Pekarnice Konzuma prvi su izbor mama među odjelima s pekarskim proizvodima svih najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj na temelju ocjenjivanja nekoliko kriterija

Konzumove pekarnice favorit su mama među pekarnicama svih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj, pokazalo je istraživanje zadovoljstva potrošača u kojem je sudjelovalo ukupno 1.200 mama. Pekarnice Konzuma tako su stekle pravo korištenja oznake „Odabrale mame“ koju poduzeće Selektiva dodjeljuje proizvodima i uslugama koje su mame zaista i koristile, smatrajući da su one, s obzirom na sve svakodnevne zadaće koje obavljaju u brizi za svoje obitelji, najkvalificiranije za davanje preporuka.

“Jako smo ponosni što su upravo naše pekarnice prvi izbor mama u Hrvatskoj, osobito kad znamo koliko mame mogu biti odlučne i zahtjevne u svojim kriterijima kad biraju proizvode ili usluge koje smatraju najboljima za svoju djecu i druge članove obitelji. Ovo je veliko priznanje za sve naše zaposlenike koji su uključeni u rad naših odjela pekarnica, a vrhunskom kvalitetom i bogatom ponudom nastavit ćemo opravdavati povjerenje mama i svih drugih kupaca koji svakodnevno upravo u Konzumu kupuju kruh, peciva i ostale pekarske proizvode”, izjavila je Ivana Andrijević, Senior voditeljica kategorije Pekarnica u Sektoru svježe hrane u Konzumu.

Online istraživanje Selektive, provedeno sredinom listopada 2021. godine, obuhvatilo je 1.200 mama iz svih dobnih skupina i svih dijelova Hrvatske. Tijekom istraživanja mame su ocjenjivale pekarnice svih najvećih trgovačkih lanaca u Hrvatskoj te im dodjeljivale ocjene na temelju nekoliko kriterija – zadovoljstva korištenim proizvodom ili uslugom, karakteristika proizvoda ili usluge, procijenjene vrijednosti za uloženi novac i namjere preporuke proizvoda ili usluge. Certifikat „Odabrale mame“ dodijeljen je Konzumovim pekarnicama s obzirom na to da su među pekarnicama svih trgovačkih lanaca koje su mame ocjenjivale dobile najvišu ukupnu ocjenu.

Konzum Promo

Komentiraj

nacional banner
nacional banner