Konzumova blagdanska kućica stigla je do posljednje stanice, Grada Zagreba. U sklopu kampanje ‘Volimo blagdane, jer volimo jedni druge’ čeka vas na Trgu bana Josipa Jelačića od subote do utorka.

Pridružite se humanitarnoj akciji prikupljanja sredstava za lokalnu udrugu ‘Mali Zmaj’ kupnjom igračaka za simboličnih 10 kuna u subotu i nedjelju od 10 do 20 sati, te u ponedjeljak i utorak od 12 do 20 sati.

Konzum već tradicionalno pomaže potrebite, a ovih blagdana je kroz kampanju ‘Volimo Blagdane, jer volimo jedni druge’ odlučio napraviti korak dalje i raširiti čaroliju blagdana u cijeloj zemlji, pretočivši poruku u djelo. Kako bi se pobrinuli da sredstva dođu do onih kojima je stvarno potrebno odluku o udrugama kojima će sredstva biti donirana donijeli su sami zaposlenici Konzuma. Svatko je u svom gradu predložio kome će se uručiti donacija koju će se prikupiti akcijom.

Konzumova blagdanska kućica obišla je tijekom prosinca deset gradova po cijeloj Republici Hrvatskoj i zajedno s građanima osigurala donacije za deset lokalnih ustanova.

konzumova-kucica

Komentiraj