facebook.com

Tram 11 otvara slavljenički vikend ‘Adventa u Klovićevim dvorima’

Najljepši krov grada Zagreba će ugostiti hip hop duo TRAM 11 i na najbolji mogući način ući u slavljenički vikend ispraćaja Stare godine.

Za kraj vrhunskog programa Adventa u Klovićevim dvorima, preostalo je još nekoliko izvanrednih glazbenih imena koji će svojim nastupima zasigurno oduševiti sve posjetitelje.

Produženi vikend započinje laganim zagrijavanjem hitovima RNB Confusiona već u četvrtak, dok u petak na gornjogradsku pozornicu stiže TRAM11 koji je još odavno osvojio ljubitelje hip hop glazbene scene. U subotu će za dobru atmosferu biti zadužen ‘Jukebox band’, a ponedjeljak je rezerviran za novogodišnje slavlje uz ‘Ljetno kino’.

Kroz cijeli prosinac posjetitelji Adventa u Klovićevim dvorima imali su priliku uživati u pregršt čarobnih trenutaka. Idilično okruženje Gornjega grada ispunjeno tisućama lampica odavno je već prepoznato kao mjesto gdje nastaju najljepše uspomene, a sve posjetitelje u novogodišnjoj noći očekuje zabava uz pogled na spektakularan vatromet.

Tradicionalna Najljepša Adventska fotografija s tri nove kulise ove je godine ponovo osvojila društvene mreže, a to dokazuju svakodnevni redovi čekanja. Nešto što će najviše ostati u pamćenju najmlađih je let Djeda Božićnjaka u pratnji sobova. Ljubitelji umjetnosti su u atriju mogu uživati u čarobnim ilustracijama Zdenka Bašića s motivima poznatog romana Augusta Šenoe ‘Zlatarovo zlato’…

Komentiraj