Koncertni nastup Billie Eilish u filmu koji je režirao slavni Robert Rodriguez

‘Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles’ naziv je koncerta Billie Eilish koji će biti predstavljen putem filma u režiji proslavljenog redatelja Roberta Rodrigueza i promocija je njezinog novog studijskog albuma koji izlazi 30. srpnja.

Pjesme na koncertu, koji je održan u Hollywood Bowlu izvedene su jedna za drugom kako su posložene i na albumu, a uz Eilish nastupa njezin kreativni pomoćnik i kolega Finneas, Dječji zbor Los Angelesa, kao i Filharmonijski orkestra Los Angelesa.

Film je režirao Robert Rodriguez, poznat po filmovima ‘El Mariachi’, ‘Od sumraka do zore’, Spy Kids’, ‘Sin City’, ‘Machete’, koji je kadrove koncerta kombinirao s animiranim dijelovima za koje je zaslužan oskarovac Patrick Osborne, a odnose se na rodni grad Billie Eilish Los Angeles.

„Tako mi je uzbudljivo što mogu predstaviti svoj album na ovaj način i posvetiti ga gradu koji volim i u kojem sam odrasla. Nadam se da će vam se svidjeti”, izjavila je povodom najave filma ‘Happier Than Ever: A Love Letter to Los Angeles’ Billie Eilish, koja je na kraju dodala: “Nikad nisam radila nešto slično”.

 

Komentiraj