Body & Mind

Koncept inteligentnog treninga podržali poznati hrvatski sportaši

Nakon velikog uspjeha kojeg su vlasnici Mirela Anić i Igor Blažinčić postigli otvaranjem svojeg prvog Body & Mind Studija, kojeg je uredio nagrađivani dizajner interijera Matteo Cetinski, realiziran je novi koncept sportskog odredišta – Body & Mind Sport Performance Centar. Njihov prvi prostor je svrstan među osam najljepših pilates studija na svijetu.

Na svečanom otvorenju u Zagrebu okupile su se brojne poznate osobe poput Lejle i Tarika Filipovića, kao i glasovita imena hrvatskoga sporta među kojima su bili Zlatko Horvat, Božidar Jović, braća Valčić, Andrija Žižić te Neven Spahija. Podršku novom centru pružio je i Marcus Jackson, član obitelji Michaela Jacksona te svjetski priznati motivacijski govornik i glazbenik.

“Dobar je osjećaj napokon predstaviti ovakav projekt. Od početka rada usmjereni smo na kvalitetu, osviještenost, preciznost i uravnoteženost tijela i uma te smatramo da je Body & Mind Sport Performance Centar nužan za napredak sporta u Hrvatskoj. Body & Mind počiva na izvrsnosti, a ona se stvara spajanjem edukacija, vrijednosti i kontinuiranog napretka. Svrha novog centra je kroz znanstveni pristup, vježbanje i kretanje poboljšati kvalitetu života i zdravlja klijenata“, izjavila je Mirela Anić.

“Kad sam prvi put stupio u prostor Body & Mind Sport Performance Centra pomislio sam da sam u L.A.-u, jer ovaj Centar svojim dizajnom, kvalitetom usluge i timom kreatora stoji uz bok sportsko-rekreacijskim centrima u svjetskim metropolama. Ovakvi projekti su, iako rijetki, iznimno važni za razvoj sporta i obrazovanja u svijetu. Nije čudno što Hrvatska ima ovako kvalitetne sportaše, kada ima obrazovane i nadarene osobe koje s njima surađuju i treniraju“, rekao je Marcus Jackson.

Body & Mind Sport Performance Centar je dijagnostičko-trenažni centar namijenjen kompletnoj personaliziranoj kondicijskoj pripremi sportaša i kondicijskim treninzima rekreativaca. Podijeljen je na pet zona koje uključuju Functional, Conditioning, Heavy lift, Rehabilitaciju i Dijagnostički centar.

Komentiraj