Komplikacije oko seobe Marija Mandžukića iz Torina u Manchester

Prelazak Marija Mandžukića iz Juventusa u Manchester United i dalje je aktualna tema u talijanskim i engleskim medijima, a u javnost je plasirana nova informacija.

Mandžo u siječanskom prijelaznom roku napušta ‘Staru damu’ u kojoj je ove sezone bez minutaže. To je jedino sigurno oko bivšeg hrvatskog reprezentativca, a njegova buduća destinacija nije poznata. Ipak, najviše se piše o interesu Manchester Uniteda.

O tom posljednjem velikom transferu za našeg napadača govori se tjednima i uvijek je negdje zapelo. Malo je problem bila odšteta, pa malo preveliki financijski zahtjevi Mandžukića zatim se nagađalo da ‘crveni vragovi’ žele nekog mlađeg golgetera…

No priča se i dalje kotrlja, a najnovija je da bi se u cijeli komplicirani posao mogao uključiti mladi krilni napadač Tahith Chong (19). Juventus je ozbiljno zagrizao, Nizozemcu ugovor istječe u ljeto sljedeće godine i talijanski prvak može ga uzeti besplatno.

Na Old Traffordu ne sviđa se takav scenarij pa su su spremni predložiti Juventusu da se u sve opet uključi Mandžukić. Najvjerojatnije bi u Manchesteru bez borbe prepustili talentiranog igrača Juventusu ako bi u Torinu bili voljni spustiti odštetni zahtjev za Mandžukića koji je zasad 10-15 milijuna eura, piše tportal.

Komentiraj