Komičar Vlatko Štampar obilježio deset godina karijere

K.L. za Lajnap Comedy

Nastup karijere komičara Vlatka Štampara ove subote okupio je mnoge ljubitelje humora na stand up večeri koju je obilježilo više od dva sata neprekidnog smijeha u rasprodanom Lisinskom.

Showom ‘Fala kaj ste došli’ je obilježio deset godina karijere prisjećajući se najboljih fora iz popularnih nastupa “Bratec je trd”, “Odraslost” i “Štamparska greška” u kombinaciji s novim materijalom.

Dugoočekivani ultimativni “best of karijere” sažet u dva sata najboljih, probranih, žestokih, necenzuriranih fora, bio je prožet dosjetkama na temu muško-ženskih odnosa, Međimuraca te “šalama na vlastiti račun” – njegova visina, njegovo djetinjstvo i obitelj, kao i ostale aktualnosti koje je uklopio u odmjereni nastup.

“Imam tu sreću da je publika prihvatila moj tip i stil humora. Ne moram glumiti, izmišljati forsirati i biti netko tko nisam. Plan za dalje je pisati nove fore i ostati smiješan. To je ono što me najviše brine”, rekao je Vlatko Štampar, koji će zajedno s članovima Lajnap Comedy kolektiva ponovno nastupiti u KD Lisinski na humanitarnoj stand up večeri Rotary cluba Zagreb Metropolitan (18. studenog).

Komentiraj