Nastup karijere komičara Vlatka Štampara ove subote okupio je mnoge ljubitelje humora na stand up večeri koju je obilježilo više od dva sata neprekidnog smijeha u rasprodanom Lisinskom.

Showom ‘Fala kaj ste došli’ je obilježio deset godina karijere prisjećajući se najboljih fora iz popularnih nastupa “Bratec je trd”, “Odraslost” i “Štamparska greška” u kombinaciji s novim materijalom.

Dugoočekivani ultimativni “best of karijere” sažet u dva sata najboljih, probranih, žestokih, necenzuriranih fora, bio je prožet dosjetkama na temu muško-ženskih odnosa, Međimuraca te “šalama na vlastiti račun” – njegova visina, njegovo djetinjstvo i obitelj, kao i ostale aktualnosti koje je uklopio u odmjereni nastup.

“Imam tu sreću da je publika prihvatila moj tip i stil humora. Ne moram glumiti, izmišljati forsirati i biti netko tko nisam. Plan za dalje je pisati nove fore i ostati smiješan. To je ono što me najviše brine”, rekao je Vlatko Štampar, koji će zajedno s članovima Lajnap Comedy kolektiva ponovno nastupiti u KD Lisinski na humanitarnoj stand up večeri Rotary cluba Zagreb Metropolitan (18. studenog).

Komentiraj