Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva Martina Dalić u petak je, komentirajući navode kako je bosanoskohercegovačka Obavještajno sigurnosna agencija (OSA) prisluškivala nju i Vladina povjerenika za “Agrokor” Antu Ramljaka, izjavila kako Hrvatska postoje institucije koje su za to zadužene, a da ona svoj posao obavlja normalno, ne obazirući se se na takve događaje.

“Ukoliko takve stvari postoje, hrvatska država ima institucije koje su zadužene baviti se tim pitanjima i eventualnim problemima. Ono što mogu reći jest da svoj posao obavljam normalno, potpuno se ne obazirući na takve događaje”, kazala je  ministrica Dalić, odgovarajući na novinarske upite tijekom boravka u Osijeku.

Radi li se tu o stvarnim aktivnostima, time će se baviti oni koji su za to zaduženi, poručila je Dalić.

Podsjetimo, Nacional je u novom broju ekskluzivno objavio dijelove tajnih izvještaja bosanskohercegovačke Obavještajno-sigurnosne agencije OSA-e, koji pokazuju da ta služba vodi specijalni rat protiv Hrvatske, hrvatskog premijera Andreja Plenkovića i vanjske politike hrvatske vlade, ali i hrvatskog naroda u BiH. Sadržaj izvješća u koja je Nacional dobio uvid, pokazuje da OSA špijunira hrvatske tvrtke, prisluškuje telefonske razgovore nekih hrvatskih poslovnih ljudi, a izgleda i tajno nadzire pojedine sastanke koji se održavaju na teritoriju Hrvatske.

Potpredsjednica Vlade i ministrica gospodarstva, poduzetništva i obrta Martina Dalić boravila je danas u Osijeku, gdje je potpisala o dodjeli bespovratnih sredstava za projekt “Poduzetnički inkubator i akcelerator Antunovac” i susrela se s poduzetnicima.

Komentiraj