KOMADINA: “Turnir je bio veliki kiks, a premijer se potpuno razgolitio”

Zadarski je turnir bio veliki kiks, a premijer se potpuno razgolitio, izjavio je Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina, koji ipak kaže da se korona virusa ne boji, jer je Hrvatska sigurna zemlja.

Ipak, zbog zaraze u Zadru ispada suprotno, kazao je za N1. “Napravili su skandal i ispada da smo nesigurni. Turnir se nije trebao održati, htjeli smo veliki marketing, na kraju smo napravili veliki kiks. Tu se premijer potpuno razgolitio – s jedne strane kažnjavaju čovjeka koji je vozio traktor i razvozio gnoj u samoizolaciji pa platio 8000 kuna kazne, a naš premijer ne ide u samoizolaciju jer se mjere sekunde koliko je bio u kontaktu”, kazao je Komadina.

Komadina dodaje kako je Nacionalni stožer civilne zaštite bio dobar dok se bavio strukom, tada su građani uredno slušali i poštivali mjere, a danas su čelni ljudi Stožera na HDZ-ovim listama.

Smatra ipak da izlaznost na izborima neće biti manja zbog epidemije. “Ljudima je dosta korupcije, klijentelizma, ksenofobije, homofobije i nejednakog postupanja Stožera civilne zaštite”, kaže Komadina.

Komentiraj