FaH

Komadina pojasnio tko su “izdajnici” u Istri i Kvarneru

Kandidat za predsjednika SDP-a Zlatko Komadina pojasnio je na Facebooku svoju izjavu o “izdajnicima u Istri i Kvarneru” te naglasio kako su to “oni za koje sam mislio da su mi prijatelji u SDP-u Primorsko-goranske županije, oni iz mog kraja s kojima sam gradio SDP, koji su stasali uz mene i uz moju podršku”.

“Pitale su me kolegice i kolege u Sinju tko su izdajnici o kojima sam govorio jutros na HTV-u: To su oni, srećom rijetki, koji su izdali moje povjerenje, oni za koje sam mislio da su mi prijatelji u SDP-u Primorsko-goranske županije, oni iz mog kraja s kojima sam gradio SDP, koji su stasali uz mene i uz moju podršku. Povjerenje se teško stječe, a lako se gubi”, napisao je Komadina na svom statusu u petak na večer.

Komadina je ranije gostovao u HTV-ovu Studiju 4, gdje je komentirao oštru Facebook prijepisku SDP-ovih članova te poručio kako “socijaldemokrati moraju biti tolerantni i trebaju poštivati svoje drugarice i drugove”, ali i dodao kako u Istri i Kvarneru ima nekoliko ‘”izdajnika” te kako će se isti sami prepoznati.

Njegov protukandidat Zoran Milanović tu je izjavu protumačio kao dokaz da se Komadina “ne zna nositi sa stresom” te dodao da će SDP, ako Komadina pobijedi, “imati registar izdajnika u stranci po uzoru na onog ministra HDZ-a”.

Komentiraj