KOMADINA: “Neugodno sam iznenađen, ali nada umire posljednja”

Primorsko-goranski župan Zlatko Komadina komentirao je u nedjelju izlazne ankete, koje predviđaju Restart koaliciji 44 mandata, čak 17 manje nego što bi ih trebao dobiti HDZ.

“Neugodno sam iznenađen. Hvala građanima. Duboko se nadam da će se službeni rezultati približavati predizbornim anketama. Nada umire posljednja. Izgleda da su naši birači ostali kući. Vidjet ćemo za jedno sat vremena, odnosno u 21 sat”, rekao je Komadina.

Na pitanje hoće li se tražiti Bernardićeva odgovornost, Komadina kaže: “Te odluke se ne donose u izbornoj noći, ni u afektu. Sastat ćemo se sutra ujutro i analizirati. Ali da smo neugodno iznenađeni, jesmo”

“Svi smo očekivali puno bolje, puno smo razočarani – poručio je i dodao kako neće još čestitati HDZ-u, ali možda će “malo kasnije”, poručio je.

Izlazne ankete komentirao je u predsjednik Snage Goran Aleksić. “Još ćemo vidjeti do kraja, ali po svemu sudeći teško da možemo očekivati pobjedu. Možda se može doseći još neki mandat više, ali čisto sumnjam da to može biti jako dobro”, kazao je.

Komentiraj