Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Istri. Mogući su odroni, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Povodom blagdana Svih svetih privremena je regulacija prometa u zonama gradskih i mjesnih groblja. Zabrana je prometa za teretna motorna vozila najveće dopuštene mase iznad 7,5 t na pojedinim dionicama državnih cesta u Istri i duž jadranske obale od 14:00 do 23:00 sata.

Zbog prometne nesreće na autocesti A1 između čvora ZADAR I i čvora ZADAR II u smjeru Dubrovnika, vozi se uz ograničenje brzine 60 km/h.

Pomorski promet

Zbog vjetra, u prekidu su katamaranske linije: Mali Lošinj-Cres-Rijeka i Novalja-Rab-Rijeka.

Granični prijelazi

Na graničnom prijelazu Macelj pojačan je ulazak osobnih vozila, zabilježena su i duža čekanja (više od jednog sata).

Otvoren je granični prijelaz Maljevac.

Posebne regulacije na pojedinim graničnim prijelazima: za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina (zbog radova); za sav promet (osim za pješake) zatvoren je granični prijelaz Dvor (zbog radova). Moguće je koristiti granični prijelaz Hrvatska Kostajnica/Bosanska Kostajnica; na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima (zbog radova). Do 30.04.2019. dva puta tjedno, od 13:00 do 17:00 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja; od 2. studenog zbog radova na graničnom prijelazu Slavonski Šamac vozit će se uz privremenu regulaciju, suženim kolnikom. Radovi će trajati oko 20 dana.

Screenshot/HAK

Komentiraj