Pixabay

Kolnici skliski, magla na autocestama

U većem dijelu zemlje kolnici su vlažni i skliski, a zbog niskih temperatura moguća je mjestimična poledica. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u dijelu unutrašnjosti i Dalmacije, a ima je i na autocestama: A1 između tunela Mala Kapela i čvora Otočac te čvora Gospić i tunela Sveti Rok, A6 Rijeka-Zagreb između vijadukta Bukovo i tunela Tuhobić, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog očevida prometne nesreće na zagrebačkoj obilaznici (A3) na čvoru Jankomir u smjeru Maclja molimo vozače za oprez. Vozila su na zaustavnom traku.

Do 7. veljače svakodnevno od 09,00 do 15,00 sati zbog razminiranja uz autocestu A1 bit će zatvoreni izlazni i ulazni krak na čvoru Skradin, te pristupna cesta do raskrižja s državnom cestom DC56.

Od 8 do 16 sati na autocesti A7 od čvora Sveti Kuzam prema čvoru Hreljin vozit će se jednim trakom, usporeno, zbog radova.

Danas od 10:00 do 13:00 sati povremeno će se po 30 minuta, prekidati promet na Jadranskoj magistrali u Posedarju, zbog ispitivanja na novom pothodniku. Promet će se preusmjeriti preko Slivnice (DC106).

Županijska cesta ŽC5113 Križpolje-Glibodol-Lička Jasenica zatvara se svakodnevno 8 do 16h (uključujući subote i nedjelje), zbog razminiranja. Promet se propušta svakog punog sata po 15 minuta.

Jadranska magistrala (DC8) u Primoštenu, na predjelu Tepli Bok, zatvorena je za teretna vozila i autobuse. Obilazak: Dolac-Podgreben-Primošten.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Na izlazak teretnih vozila na GP Pasjak čeka se oko 30 minuta.

Komentiraj