Kolnici mokri i vlažni, magla smanjuje vidljivost

Pixabay

Kolnici su mjestimice mokri ili vlažni i skliski u Dalmaciji, Hrvatskom primorju, Lici i Slavoniji. Mogući su odroni. Vozačima savjetujemo da prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama te održavaju sigurnosni razmak između vozila, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na silaznom kraku čvora Sveta Nedelja iz smjera Zagreba prema Svetoj Nedelji (A3) vozi se uz povremene zastoje, u koloni dugoj oko 200 metara.

Magla mjestimice smanjuje vidljivost na cestama u unutrašnjosti, a ima je i na dionico autoceste A3 Bregana-Lipovac između Novske i Nove Gradiške.

Zbog radova na autocesti A2 Zagreb-Macelj na mostu Krapina u smjeru Maclja vozi se uz privremenu regulaciju prometa (suženim kolnikom), a povremeno su mogući zastoji.

Zbog radova za sav je promet zatvorena državna cesta DC1 na dionici čvorište Lučko (A3) – Jastrebarsko (DC310), kroz Stupnik. Obilazni pravac za sva vozila je: državna cesta DC1 (Puškarićeva ulica) – Ventilatorska ulica – Gospodarska ulica – Ulica Svetog Benedikta (ŽC3067) – državna cesta DC1 (Gornjostupnička ulica), u oba smjera.

Pomorski promet

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Granični prijelazi

Na izlazak terenih vozila na GP Bregana čeka se oko dva sata.

Komentiraj