Kolnici mokri i skliski, vjetar usporava promet, Paški most otvoren samo za osobna vozila

Kolnici su mokri i skliski mjestimice u unutrašnjosti i na južnom Jadranu, izvijestio je u srijedu ujutro Hrvatski autoklub. HAK vozače upozorava da u prvom dijelu dana prilagode brzinu i način vožnje uvjetima na cestama.

Paški most zbog vjetra je otvoren samo za osobna vozila, a na Jadranskoj magistrali (DC8) između Bakra i Novog Vinodolskog te Senja i Karlobaga i lokalnoj cesti LC58107 Križišće-Kraljevica zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp prikolicama i motocikle (I. skupina vozila), a na dionicama Jadranske magistrale ( DC8) između Novog Vinodolskog i Senja te Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupina vozila).

U pomorskom prometu nema poteškoća. Zbog povremeno povećane gustoće prometa tijekom dana moguća su čekanja u pojedinim trajektnim lukama i pristaništima.

Osobna vozila na ulaz u zemlju na prijelazima Goričan i Goričan II čekaju oko pola sata, a teretna vozila na prijelazu Županja oko sat vremena.

Komentiraj