Kolnici mokri i skliski, ponegdje je vozi usporeno zbog magle

Kolnici su mokri i skliski u većem dijelu zemlje. Zbog magle i smanjene vidljivosti ponegdje se vozi usporeno, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Na autocesti A3 Bregana-Lipovac između čvorova Okučani i Nova Gradiška (na 165. km ) vozi se jednim trakom u smjeru Lipovca, zbog prometne nesreće. Molimo korisnike za strpljenje.

Zbog odrona je za sav promet zatvorena državna cesta Orehovica-Banska vrata-Školjić (DC3) na ulasku u Rijeku.

A1 Zagreb-Split-Ploče: Životinja (uočen je pas) na autocesti A1 na 358+000 km između čvora PRGOMET i čvora VUČEVICA; od 8:00 do 17:00 zbog radova na DC425 bit će zatvorena dionica autoceste A1 između čvorova Ploče i Karamatići u smjeru Dubrovnika.

A2 Zagreb-Macelj: zbog radova u tunelima 28./29. siječnja od 20:00 do 06:00 sati autocesta A2 bit će zatvorena za sav promet između čvorova Krapina i Trakošćan u oba smjera. Obilazak: čvor Trakošćan-DC1-čvor Krapina i obratno.

Zagrebačka obilaznica – čvor Jankomir (A3): zona ispod zapadnog nadvožnjaka Jankomir, na glavnoj trasi autoceste A3 (u smjeru čvora Lučko i GP Bregana) – promet se u oba smjera vodi samo jednim trakom, uz ograničenje brzine od 80 km/h; zatvoren je izlazni krak na čvoru Jankomir iz smjera Krapine (sa A2) prema gradu Zagrebu (Jankomiru) zbog čega je promet preusmjeren obilazno preko nadvožnjaka Rakitje; radovi na kraku 11 čvora IVANJA REKA u smjeru Lipovca (od Slavonske avenije prema čvoru Ivanja Reka) prometuje se jednim trakom (do 30.04.2020. godine).

U prekidu je brodska linija Mali Lošinj – Unije – Susak. Ostale trajektne, brzobrodske i brodske linije plove prema redu plovidbe.

Osobni automobili na ulaz i izlaz iz zemlje na GP Gunja čekaju oko pola sata.

Komentiraj