Pixabay

Kolnici mokri i skliski, magla smanjuje vidljivost

Kolnici su mokri i skliski u središnjoj i sjeverozapadnoj Hrvatskoj, Hrvatskom primorju, Gorskom kotaru, Istri, Lici i Dalmaciji. Magla mjestimice smanjuje vidljivost u Gorskom kotaru, ima je i na na autocesti A6 Rijeka-Zagreb između čvora Oštrovica i tunela Tuhobića, javlja jutros Hrvatski autoklub.

Zbog prometne nesreće (slijetanja teretnog vozila )na autocesti A3 Bregana-Lipovac, kod naplate Zagreb Istok (51+500 km) u smjeru Lipovca, pozivamo na oprez!

Danas od 9:00 do 15:00 sati na autocesti A1 u zoni čvora Skradin zbog razminiranja bit će zatvoreni ulazni i izlazni krak na čvoru Skradin, a promet autocestom u oba smjera teći će nesmetano. Promet s autoceste prema Skradinu preusmjerava se na čvoru Šibenik na državnu cestu DC33. Planirano vrijeme trajanja radova je do srijede, 7. veljače 2018. godine.

Zbog razminiranja od 08:00 do 16:00 sati županijska cesta ŽC5113 Križpolje-Glibodol-Lička Jasenica zatvara se za promet, a vozila se propuštaju svakog punog sata po 15 minuta (do 22. veljače).

Zimski su uvjeti, zabrana je prometa za kamione s prikolicama i tegljače s poluprikolicama dok je za ostala vozila obavezna zimska oprema na županijskoj cesti ŽC5169 Bjelopolje-Donji Lapac.

Pomorski promet

U prekidu su:

  • katamaranske linije: Mali Lošinj-Rijeka, Korčula-Hvar-Split, Ubli- Vela Luka-Hvar-Split, Jelsa-Bol-Split i Vis-Split,
  • brodske linije: Mali Lošinj-Unije-Susak i Šibenik-Zlarin-Prvić Luka-Šepurine-Vodice.

Granični prijelazi

Na većini graničnih prijelaza nema dojava o dužim čekanjima.

Komentiraj