KOLEGA IZ SPURSA "Modrić je uvijek bio drugačiji"

Igor Kralj/PIXSELL

Brazilski 38-godišnji vratar Heurelho Gomes trenutačno nastupa za Watford, od 2008. do 2014. bio je član Tottenham Hotspura, od 2008. do 2012. bio suigrač kapetanu hrvatske reprezentacije Luki Modriću. u razgovoru za brazilski ESPN ispričao i zanimljivu priču koja opisuje Modrića kao igrača, piše HRT.
– Modrić je uvijek bio drugačiji. Trener Redknapp nije želio igrati kroz posjed lopte. Ja sam dobio uputu uzeti loptu i napucati je na Petera Croucha. Kada sam došao ovdje, zbog toga sam teškoće u prilagodbi, rekao je Gomes. – Stigao sam iz Brazila, gdje se igra tehnički nogomet, pa sam igrao u Nizozemskoj, gdje se također igra jako tehnički i golmani generalno distribuiraju loptu po travi. U Tottenhamu je bilo drugačije. Ako bih želio igrati, a ne samo ispucavati, trener se znao naljutiti, govorio je vratar Watforda i nastavio:
– Često bi mi Modrić došao i rekao: “Ne ispucavaj loptu. Dodaj je meni i ja ću se za nju pobrinuti.” Ja bih to napravio i on se držao riječi – ne bi nikada izgubio loptu, objasnio je Gomes slikovito Modrićevu nogometnu veličinu.

Komentiraj