Kolariću povjeren još jedan derbi

Mladom sucu Patriku Kolariću u kratkoj karijeri u najvišem rangu natjecanja povjeren je još jedan derbi. Nakon što je na koncu prošle sezone dijelio pravdu na srazu Dinama i Hajduka sad mu je pripala odgovornost da bude glavni sudac utakmice Dinama i Osijeka koja se u sklopu 6. kola SuperSport HNL-a igra u subotu od 21:05 na Maksimiru.

Tom prilikom će mu asistirati Bojan Zobenica i Ivan Mihalj iz Velike Gorice te Mario Zebec iz Cestice, a za VAR će biti zaduženi Duje Strukan i Alen Jakšić iz Splita. Delegat susreta je Josip Pulić iz Rijeke, kontrolor suđenja Draženko Kovačić (Križevci), a povjerenik za sigurnost ispred HNS-a Miroslav Marković.

Kolo će u petak od 20 sati u Koprivnici otvoriti Slaven Belupo i Gorica te Ante Čuljak iz Zagreba dok će u subotu od 18:30 Fran Jović iz Zagreba označiti početak dvoboja Varaždina i Šibenika.

Nedjelja 0d 18:55 je na Aldo Drosini u Puli rezervirana za regionalni derbi Istre 1961 i Rijeke koji će suditi Zdenko Lovrić iz Đakovo dok će kolo istog dana od 21:05 na Poljudu zaključiti Hajduk i Lokomotiva te Tihomir Pejin iz Donjeg Miholjca.

Službene osobe za 6. kolo SuperSport HNL-a:

Komentiraj