FaH

KOLARIĆ: ‘Ako je stranka spremna za promjenu, ja sam spremna za povratak u SDP’

Aleksandra Kolarić, komunikacijska stručnjakinja i bivša članica SDP-a, najavila je mogućnost kandidature za predsjednicu SDP-a, pišu Vijesti.hr. ‘Ako je stranka spremna za promjenu, ja sam spremna za povratak u SDP. Jasno da postoji mogućnost, kako su me protustatutarno izbacili neka sada ponište tu odluku. Kako će ispraviti tu nepravdu je problem stranke, oligarhije i članstva, ne moj’, izjasnila se Kolarić.

‘Ako je ikada bilo vrijeme za otvoren i jasan stav, onda je to sada. Ako je stranka spremna za promjene, vratit ću se u nju i kandidirati za predsjednicu. Treba nam Novi SDP’, kazala je Kolarić za Vijesti.hr.

Ona je još sinoć na društvenim mrežama jasno rekla da za poraz SDP-a nije jedino kriv Milanović.

‘Za debakl ljevice i SDP-a krivi su: potpredsjednici Ranko Ostojić i Milanka Opačić, članovi Predsjedništva Peđa Grbin, Zdravko Ronko, Sabina Glasovac, Mirando Mrsić, Mihael Zmajlović, Željko Jovanović, Siniša Hajdaš Dončić, Branko Grčić, Biljana Borzan, Arsen Bauk, Gordan Maras i tajnik Igor Dragovan. I tek na zadnjem mjestu, predsjednik Zoran Milanović. On je najmanje kriv. Radio je najbolje što zna i umije, drugačije ne zna i ne može. Oni su vidjeli što se događa, znali, dizali ruku za sve odluke, sudjelovali u političkim egzekucijama i vrijeđanjima, smijuljili se iza leđa i karijeristički šutjeli. Njima, a ne samo njemu, su građani jučer rekli dosta je takve politike’, napisala je Kolarić.

Podsjetimo kako je ranije danas predsjednik SDP-a Zoran Milanović najavio da se neće kandidirati na izborima za predsjednika SDP-a.

Komentiraj