KOLAKUŠIĆ: “Škoru je izmislio HDZ, Kolinda nije pravi kandidat HDZ-a”

Predsjednički kandidat Mislav Kolakušić sinoć je gostovao u RTL Direktu, gdje je komentirao predstojeće predsjedničke izbore.

Kolakušić je rekao da ima izborni stožer, ali i kako neće imati organizirano čekanje rezultata. “Svatko je sa svojom obitelji. Gdje bismo se trebali nalaziti nego u krugu svojih obitelji?”, kazao je.

Upitan zašto u kampanji ne ide među ljude, već ga se može vidjeti jedino u Europskom parlamentu, na televiziji i na internetu, Kolakušić je napao Škoru.

“Za razliku od ostalih, kao gospodina Škore… On nijedno slovo nije rekao o zakonima, nije imao potrebu reći niti jednu jedinu riječ ni o čemu. Nakon toga ga je HDZ izmislio jer nije Kolinda pravi kandidat HDZ-a, to je Škoro. Otuda toliko gafova i podmetanja. Da je on njihov pravi kandidat, to sam rekao u osmom mjesecu. On je to i sam javno priznao. Sad imaju potrebu pričati jer prije ništa nisu pričali, niti su imali što za reći”, poručio je.

Kolakušić kaže i kako želi predsjedničku debatu s ostalim kandidatima. “Smatram da se kandidati moraju sučeliti. Biti kukavica ne znači sramotiti samog sebe, već i birače, ali i cijeli hrvatski narod. To je sramota. Skrivati se u mišjim rupama, biti u kontroliranim uvjetima, čitati s papira kao Škoro, čitati s blesimetra kao Kolinda ili lupetati gluposti kao Milanović… Odazvat će se možda na debatu gdje su svi kandidati. Pozivam te kukavice da prestanu sramotiti Hrvatsku i da se odazovu na debatu sa mnom. Neka gospođa predsjednica kaže datum i idemo održati debatu”, rekao je.

Ukoliko ispadne u prvom krugu predsjedničkih izbora, Kolakušić kaže da ga građani neće vidjeti na parlamentarnim izborima, povući će se.

“Želim biti čovjek koji će preporoditi Hrvatsku, a ne je uništiti. Tuđman je stvorio Hrvatsku, a u privatizaciji ju je uništio”, kazao je.

Odgovorio je na upit smeta li ga kada ga nazivaju Cezarom jer želi sve ovlasti. “Ne, to mi smeta jer ih zovem trolovima. Imate jednog Puhovskog, on ima 25 godina prostor u medijima, kvazi napada vladajuće, a koja mu je jedina svrha postojanja? Uništavati svaku novu opciju koja se pojavljuje. On nikad ne bi imao takav prostor u medijima, pa oni se financiraju iz državnog proračuna”, rekao je Kolakušić.

Zaključno je prognozirao ishod predsjedničkih izbora. “Da ovi nisu kukavice, u drugom krugu bih bio ja. Da je bila debata… Na njoj bi se vidjelo da su šuplja priča, da bez blesimetra i papira ne znaju ništa izgovoriti, a kamoli reagirati na raspravu. Vidjet ćemo kako će građani protumačiti situaciju i žele li kukavicu u drugom krugu”, rekao je Kolakušić.

Komentiraj