Trener Evertona Ronald Koeman kritizirao je klupu Liverpoola, nakon jučerašnje pobjede ‘Redsa’ 3:1. Koeman je za britanske medije poručio kako je klupa Liverpoola pretjerivala u reakcijama nakon startova igrača Evertona.

“Ne volim kada klupa stalno viče na suce i pomoćne suce i komentira startove. Liverpoolova klupa bila je luda”, rekao je Koeman. “Da ih je sudac slušao, pokazao bi najmanje osam crvenih kartona”, dodao je nizozemski trener.

Ipak, naglasio je kako se njegove kritike ne odnose na glavnog trenera Jürgena Kloppa, već na njegove pomoćnike. Sudac jučerašnje utakmice pokazao je četiri crvena kartona.

Mediji posebno ističu start Rossa Barkleyja na zglob našeg Dejana Lovrena. Situaciju je komentirao i Klopp. “Još uvijek sam gost u ovoj zemlji. Kako mogu odlučiti je li nešto OK ili ne? Moje je mišljenje da bi igrači s travnjaka trebali otići zdravi, a ne ozlijeđeni”, poručio je Klopp.

Koeman je rekao kako je u utakmici vidio ‘možda dva ili tri’ starta koja su bila za više od žutog kartona, s obje strane.

Komentiraj