Kod Ploča ubijen 29-godišnjak, policija objavila novo priopćenje o osumnjičenima

 

Dubrovačko-neretvanska policija u subotu je objavila novo priopćenje vezano za ubojstvo 29-godišnjaka kod Ploča. Za uba ubojstvu su osumnjičena dvojica muškaraca, 40-godišnjak i 41-godišnjak. Priopćenje policije prenosimo u cijelosti:

“Dovršenim kriminalističkim istraživanjem policijskih službenika Službe kriminalističke policije ove Policijske uprave i policijskih službenika Policijske postaje Ploče dvije muške osobe u dobi od 40 i 41 godine osumnjičene su za kazneno djelo „Ubojstvo“ iz čl. 110. Kaznenog zakona.

Sumnjiče se da su u četvrtak, 17. rujna, u obiteljskoj kući, u Ulici A. G. Matoša u mjestu Rogotin pokraj Ploča, usmrtili 29-godišnjaka zadavši mu veći broj udaraca tupim i oštrim predmetom od kojih je preminuo na mjestu događaja.

Osumnjičeni su uhićeni istog dana, te su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kasno sinoć, uz kaznenu prijavu, predani pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave”, objavila je policija.

Do ubojstva je došlo u obiteljskoj kući u mjestu Rogotin pokraj Ploča u četvrtak navečer. Slobodna Dalmacija je objavila da je ubijn mladić iz Igrana, a za ubojstvo su osumnjičena dvojica muškaraca koji su bili u prijateljskim odnosima sa žrtvom. Ubojstvo je izvršeno hladnim oružjem, a navodno je riječ o sjekiri.

Komentiraj