Kod Knina napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, pet osoba u bolnici, privedeno nekoliko osoba

Sinoć je došlo do incidenta u jednom kafiću u općini Biskupija pokraj Knina, piše portal Feral News.

Dok je Crvena zvezda je igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa, petnaestak maskiranih osoba je upalo u kafić i napalo goste koji su gledali utakmicu.

U bolnici je završilo pet osoba, među kojima su i vlasnici kafića. Među hospitaliziranim osobama je i 9-godišnje dijete, piše portal.

MILOŠEVIĆ O NAPADU KOD KNINA: “Ovo je još jedan napad na Srbe”

KUJUNDŽIĆ O NAPADU KOD KNINA: “Nitko nije životno ugrožen, ali ovo je sramota”

KOSOR O NAPADU KOD KNINA: “Mržnja raste, ne slučajno”

Policija: Privedeno nekoliko osoba

Jutros su se oglasili i iz šibensko-kninske policije. Navode kako je privedeno bekoliko osoba.

“Sinoć, 21. kolovoza oko 22.30 sati na području Knina, u mjestu Uzdolje, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba u tamošnjem ugostiteljskom objektu verbalno i tjelesno napali vlasnicu ugostiteljskog objekta i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Tom prilikom 5 osoba je lakše ozlijeđeno, među kojima i jedan maloljetnik.

Nakon toga oko 22,50 sati u mjestu Đevrske, je nekoliko, za sada, nepoznatih osoba verbalno, a potom i tjelesno napali vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar, kojom prilikom nitko nije ozlijeđen.

Sve okolnosti ovog događaja se utvrđuju, a policija intenzivno poduzima mjere i radnje u cilju otkrivanja osoba vezanih za ovaj događaj, koji je okvalificiran kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari.

Tijekom dosadašnjeg postupanja nekoliko osoba, koje se dovode u vezu s ovim događajem, su privedene u prostorije policije na kriminalističko istraživanje”, navodi se u policijskom priopćenju.

Načelnik općine: “Letjele su čaše i stolice, maloljetnika mlatili letvama po glavi”

Komentiraj