Dejan Moconja/PIXSELL

Kod Banje Luke ubijen poduzetnik Slaviša Krunić

Banjalučki poduzetnik Slaviša Krunić ubijen je noćas oko ponoći u sačekuši na svom imanju u naselju Glamočani, desetak kilometara od centra Banje Luke. U likvidaciji su ubijeni i njegov tjelohranitelj, kao i jedan od napadača, javljaju tamošnji mediji.
Dnevni avaz je objavio kako je Krunić svojim autom došao u blizinu obiteljske kuće kada su napadači počeli pucati na njega. Krunićevi tjelohranitelji uzvratili su paljbu te pritom ubili jednog napadača, zatim su ranjenog Krunića prebacili u drugi auto i prevezli u Hitni klinički centar, gdje je preminuo.
Krunić je vlasnik više banjalučkih tvrtki, među kojima i tvrtke za osiguranje osoba i objekata Sector Security i lanca pekara Žitopeka. Iza njega je ostalo četvero djece.
Kako javlja ATV, poznat je identitet ubijenog napadača na Krunića. Radi se o Ž. Kovačeviću iz Banje Luke koji je od ranije poznat policiji zbog provala, krađa, a odslužio je i 11 godina zatvora zbog razbojništva. Interpol iz Zagreba za njim je raspisao potjernicu zbog pokušaja ubojstva i pljačke.
Policijski očevid je u tijeku.

Komentiraj