fah

Koalicija “Jedina opcija” u Šibeniku predstavila svoj progam

Koalicija “Jedina opcija” sastavljena od Živog zida, Udruge Franak, Promijenimo Hrvatsku i Akcije mladih predstavila je u ponedjeljak u Šibeniku svoj predizborni program kojim želi ostvariti tri cilja: državu bez kriminala, korupcije i nepotizma, radna mjesta za sve i državu koju naseljavaju mladi ljudi.
Čelnik Živog zida Ivan Vilibor Sinčić oštar je bio prema konceptu predstečajnih nagodbi nazvavši ih političkim oružjem za pogodovanje moćnicima.
Pravna sigurnost u zemlji mora postojati, a Živi zid ima modalitete kojima će ju osigurati, kazao je Sinčić.

Šibenčanin Ivan Rude, 14. na listi za 9. izbornu jedinicu, podsjetio je na primjer posrnuća šibenske brodarske tvrtke “Slobodna plovidba” koja je, kako je rekao, propala zbog loše politike i potpunog nesnalaženja, te je svojevrsni simbol promašene politike, ali i propadanja Šibenika.

Zadranin Ante Rubeša, nositelj liste koalicije za 9. izbornu jedinicu, primjer propale šibenske brodarske tvrtke koja je prestala poslovati nakon stečaja koji je pokrenut 1998., usporedio je s posrnulim zadarskim tvrtkama. U Zadru je, kaže, 26 uništenih industrijskih pogona čije je zemljište prodano ratnim profiterima.

 

Komentiraj