EPA/MAJA HITIJ

KLOPP: “Reus, Subotić, Hummels, Gundogan? Nije mi uopće namjera dovesti ih”

Nvi trener Livepoola Jürgen Klopp rekao je za njemački list Bild kako tijekom siječnja nema namjeru sastavu ‘Redsa’ priključiti zvijezde koje je do nedavno trenirao u dortmundskoj Borussiji. Očekivano, britanski su mediji već počeli nagađati kako će Klop na Anfield dovesti Marca Reusa, Matsa Hummelsa, Nevena Subotića i Ilkayja Gundogana.

“To mi uopće nije namjera”, rekao je Klopp za Bild. Ponovio je želju da radi s grupom igrača koju je naslijedio od Brendana Rodgersa. Na predstavljanju je rekao kako vjeruje da sadašnji kadar Liverpoola može bolje.

“Već je listopad, još ni ne znam koliko utakmica imamo do siječnja. Prvo ćemo gledati igrače koje već imamo”, poručuje Klopp. Ove subote Klopp će debitirati na klupi protiv Tottenhama, ali Nijemac upozorava da se ne očekuje neka dramatična promjena, uglavnom zbog vremena koje ima na raspolaganju sa igračima.

“Cilj je da igramo nogomet s identitetom. Nemam pojma zašto je ovolika ludnica. Mnogo njemačkih trenera bilo je uspješno, ali nije ih puno došlo ovdje. Ovo je veliki izazov za mene. Liverpool je prošao period u kojem nisu bili uspješni, a promijenili su i dosta trenera. Sada se nadaju čudu, ali napredak iziskuje vrijeme”, objašnjava karizmatični Nijemac.

Komentiraj