Trener Liverpoola Jürgen Klopp poručio je kako će učiniti sve što može kako bi pomogao legendi ‘Redsa’ Stevenu Gerardu da postane ‘najbolji trener koji može biti’, prenose britanski mediji.

Bivši kapetan Liverpoola, prošlog je tjedna objavio kako se vraća u svoj nekadašnji klub kao trener u omladinskoj akademiji. Biti će mu to prvi posao otkako se umirovio kao igrač, a počet će sljedećeg mjeseca.

“Dugo smo razgovarali, njegovo imenovanje u omladinskoj školi odlične su vijesti za Liverpool. Rekao mi je kako u budućnosti želi biti menadžer. To je cool”, rekao je Klopp dodajući kako je važno znati što Gerrard želi jer se trenerski posao uči, a po njegovim riječima – Gerrard je spreman učiti.

“Kombinirajući igračko iskustvo sa svime što je do sada naučio – mislim da je pred njim svijetla budućnost”, poručio je njemački trener.

Gerrard jedebitirao za Liverpool 1998. godine, a Anfield je napustio u sezoni 2014./15. i prešao u američki LA Galaxy. Sa ‘Redsima’ je osvojio Ligu prvaka Kup UEFA, FA Kup i tri puta Liga Kup. Nakon 19-godišnje karijere otišao je u mirovinu u studenom prošle godie.

Komentiraj