REVIZOR OLIVIO DISCORDIA u svom iskazu pred istražiteljima zagrebačkog Županijskog državnog odvjetništva otvorio je ključno pitanje koje bi moglo uvelike odrediti sudbinu sudskog postupka u aferi Agrokor, a to je kojem će se financijskom izvješću o poslovanju Agrokora vjerovati i tko će o tome odlučivati

Revizor Olivio Discordia koji je osumnjičen da je odobravao lažna financijska izvješća Agrokora, iako su ga njegovi podređeni još 2010. upozoravali na to kako bi financije tvrtke trebalo negativno ocijeniti, u svom iskazu pred istražiteljima zagrebačkog županijskog državnog odvjetništva otvorio je ključno pitanje koje bi moglo uvelike odrediti sudbinu sudskog postupka u aferi Agrokor.

Pročitajte više u novom broju Nacionala…

Komentiraj

PREKOPixsell
Podijeli objavu
Prethodni članakJANDROKOVIĆ ‘Kada krene sudski postupak Povjerenstvo prestaje s radom’
Sljedeći članakGRABAR-KITAROVIĆ ‘Razumijem želju Sberbanke da naplati svoja dugovanja’
Berislav Jelinić je istraživački novinar sa više od dvadeset godina radnog iskustva u vodećim hrvatskim tiskanim i elektroničkim medijima. Diplomirani je kriminalist sa apsolviranim studijem novinarstva, te stečenim zvanjem EMBA nakon završene Cotrugli Business School. Radio je kao novinar i urednik u tjednicima Globus, Studio, Arena, Aktual, dnevnim novinama Jutarnji list, na OTV-u, te autorski surađivao na projektima emitiranim na HTV-u i TV Mreži, ali najveći dio profesionalnog angažmana aktivan je u Nacionalu. Početkom 2014. izdao je knjigu pod naslovom Zašto je ubijen Ivo Pukanić. Godinama je aktivan u nevladinom sektoru vezanom uz razvoj transparentnosti pravosuđa. Tijekom posljednjih pet godina aktivan je član Rotary kluba Zagreb Medvedgrad, gdje je odradio i jednogodišnji predsjednički mandat.