Klisović u Soblincu: “U ovom dijelu grada nema kanalizacije, to je nedopustivo”

Kandidat za gradonačelnika Zagreba SDP-a Joško Klisović u utorak je posjetio Soblinec i građanima prezentirao svoje prioritete.

U Soblincu je Klisović upozorio na probleme ovog dijela grada, zbog kojih se stanovnici osjećaju kao građani drugog reda. “U ovom dijelu grada nema kanalizacije. Kod svake malo jače kiše Soblinec, nažalost, pliva u fekalijama. To je nedopustivo u Gradu Zagrebu i nedopustivo je da takvu torturu prolaze ovi građani”, poručio je Joško Klisović.

Dodao je i da je Grad organizirao i pražnjenje septičkih jama za 250 kuna, da bi onda za 500 kuna predao pražnjenje jama privatnom koncesionaru. “Opet dolazi do pogodovanja privatnicima nauštrb građana Soblinca”, upozorio je Klisović.

Kandidat SDP-a istaknuo je da je cestovna infrastruktura obnovljena prošle godine, ali nikome u gradu nije palo na pamet da iskoristi trenutak i napravi kanalizacijsku mrežu. Nove ceste će se morati rušiti kako bi se ona napravila.

Poručio je da je potrebno urediti šetnicu kod Sportsko-rekreacijskog centra i jezera Bajer. “Ne postoje niti šetnice niti objekti gdje bi građani mogli provoditi vrijeme s obiteljima ili se rekreirati. To ne zahtjeva puno novca, nego samo dobru volju gradskih vlasti”, zaključio je Klisović.

Komentiraj