Klisović odgovorio Plenkoviću: “Bizarno je kandidirati čovjeka koji je glasao za promašene proračune”

Kandidat SDP-a za gradonačelnika Zagreba Joško Klisović odgovorio je na premijerovu primjedbu kako je “bizarno da se kandidirao netko tko ne pozna dojučerašnjeg gradonačelnika” tvrdnjom kako je “bizarno to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune”.

“Ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?”, napisao je Klisović, odgovarajući na današnju Plenkovićevu primjedbu: “Bizarno mi je da se kandidira netko tko kaže da nije poznavao dojučerašnjeg gradonačelnika Bandića”.

Plenković: “Nema promjene izborne strategije HDZ-a za Zagreb”

“Vidim da su moju izjavu prinijeli pozornosti gospodinu Plenkoviću, žao mi je što tako brzo ne reagira na ključne probleme države – što od njega očekuju građani!”, objavio je Klisović na Facebooku.

“Nažalost, premijeru je važnije jesam li osobno odnosno privatno poznavao gradonačelnika Milana Bandića. Ponovit ću: nisam ga osobno poznavao, nisam se družio s njim, poznavao sam ga samo kao javnu osobu. Ušao sam u bitku za Zagreb jer želim pomoći svom gradu koji je zapušten, ponižen, financijski uništen! A ono što je zaista bizarno je to što gospodin Plenković za gradonačelnika Zagreba kandidira čovjeka koji je dizao ruku za promašene proračune, blok Badel, kredit za žičaru, čovjeka koji bi danas zaustavljao prodaju Gredelja, Paromlina, Zagrepčanke, a za prodaju je glasao u Skupštini!?. Vrijeme je da na čelo Zagreba dođe čovjek koji nije podržavao aktivnosti i nije kontaminiran osobnim prijateljstvima s ljudima koji su doveli grad u današnje stanje. Vrijeme je za novu eru Zagreba”, napisao je Klisović.

Komentiraj