KLISOVIĆ IZ SAMOIZOLACIJE: “U kontaktu sam s ljudima koji su u samoizolaciji, šikanira ih se i vrijeđa”

Saborski zastupnik SDP-a Joško Klisović od prošloga se tjedna preventivno nalazi u samoizolaciji zbog trenutne situacije s koronavirusom u Hrvatskoj. Klisović je bio na skupu na kojem se nalazila i osoba kojoj je potvrđen koronavirus.

SDP-ovac se jutros telefonski javio N1 televiziji te pooručio kako nema simptoma. “Poslušao sam savjet epidemiologa i otišao u samoizolaciju. Simptome nisam razvio, nemam temperaturu, nemam nijedan simptom, vjerujem da će tako i ostati. Svaki dan se javljam epidemiologu, kaže nam Klisović. “Ukoliko se stanje pogorša oni moraju aktivirati i druge mjere s ljudima s kojima sam bio u kontaktu, ali za tim nema potrebe”, kazao je.

Dodao je kako je u kontaktu s drugim ljudima koji se nalaze u samoizolaciji. “Njihove su brige drugačije, ja nisam imao problema u Saboru, u zgradi u kojoj živim, no neki od njih mi kažu da znaju biti šikanirani, zna ih se vrijeđati. Oni ponekad trebaju psihološku pomoć, ali ne znaju kome bi se javili. Ne bi bilo loše da Krizni stožer razmisli o broju telefona na koji bi se javili i dobili pomoć u psihološkom smislu”, naglasio je.

Komentiraj