FOTO: Klinika Svjetlost među najprestižnijim svjetskim brendovima

Klinika Svjetlost

Klinika Svjetlost prva je zdravstvena ustanova u Hrvatskoj i regiji dobila renomirano svjetsko priznanje International Star Diamond Award, a uručio ju je osobno Joseph Cinque, predsjednik organizacije American Academy of Hospitality Sciences. Ova je nagrada potvrda izvrsnosti koju Klinika gradi posljednjih 20 godina te njene prepoznatljivosti u globalnom okruženju.

International Star Diamond Award jedinstven je program koji nagrađuje izvrsnost na globalnoj razini, pokrenut davne 1949. godine, a dodjeljuje ga neprofitna organizacija American Academy of Hospitality Sciences sa sjedištem u New Yorku. Nagrada za izvrsnost dodjeljuje se u području medicine, turizma te svih grana gospodarstva vezanih uz uslužne djelatnosti.

Uručivanju nagrade uz brojne uzvanike, prisustvovali su ministar zdravstva Milan Kujundžić, potpredsjednik Hrvatskog sabora, Milijan Brkić te Milan Bandić, gradonačelnik Grada Zagreba.

Gradonačelnik Milan Bandić, prof. Nikica Gabrić, Joseph Cinque i prof. Iva Dekaris

“Hrvatska ima znanje i kvalitetu za snažnije pozicioniranje na svjetskoj karti zdravstvenog turizma. Ovu nagradu doživljavam kao još jednu potvrdu da je Klinika Svjetlost globalno prepoznata kao centar izvrsnosti u oftalmologiji. Star Diamond Award dobile su neke od najpoznatijih svjetskih aviokompanija, lideri u autoindustriji te neki od najpoznatijih hotelskih lanaca koji svoje usluge nude u najprestižnijim turističkim destinacijama svijeta. Svaka svjetska nagrada poput ove pomaže nam da privučemo pacijente iz inozemstva, obzirom da su takva priznanja dodatna potvrda kvalitete“, rekao je Nikica Gabrić, osnivač i ravnatelj Klinike Svjetlost.

Joseph Cinque i prof. dr. sc. Nikica Gabrić

Komentiraj