BKS Bank i BKS-leasing Croatia d.o.o. svoje klijente sad već tradicionalno pozivaju na ugledni Kvarner Festival u Grad Opatiju.

Ove godine je ansambl Quadriga Consort izveo jedinstvene kompozicije ranobarokne komorne glazbe sa zvucima britanskih narodnih melodija čije zvuke oživljavaju vlastitim aranžmanima. Koncert je uzvanicima BKS Bank ponudio glazbu davnih vremena u potpuno novoj i jedinstvenoj interpretaciji te se tako u stilski ugodnome ozračju pobrinuo za uspješan događaj i dobro raspoloženje.

Uoči koncerta su domaćini Goran Rameša, Juraj Pezelj i Tihomir Zadražil, voditelji Glavne podružnice banke u Hrvatskoj te Dubravko Orlovac i Lejla Hasanbegović, članovi Uprave BKSleasing Croatia d.o.o. svoje klijente pozvali na prijem u Hotel Kvarner, gdje su zajedno još jednom nazdravili desetoj obljetnici bankovnog i petnaestoj obljetnici leasing poslovanja u Republici Hrvatskoj.

Dieter Krassnitzer iskoristio je priliku da se zahvali Goranu Rameši, koji će krajem prosinca otići u mirovinu.

“Gospodin Rameša nezaobilazni je dio našeg uspjeha u Hrvatskoj. Njegova predanost, profesionalnost i široko znanje među glavnim su razlozima zašto je akvizicija Kvarner banke d.d., promjena u BKS Bank d.d. i prošlogodišnje pripajanje Kvarner banke u BKS Bank prošlo glatko. On je odgovoran za poslovanje u našem retailu – ali i s korporativnim klijentima – na vrlo uspješan način. Od kad je BKS Bank kupila Kvarner banku d.d. prije 10 godina naš neto prihod je učetverostručen“, rekao je Dieter Krassnitzer.

Komentiraj