KLARA PREMIUM STORE Redizajn novog lifestyle koncepta potpisuje Stairwell&Loft studio

Duško Vlaović, Tomislav Valent

Redizajn novog lifestyle koncepta KLARA PREMIUM STORE potpisuje Stairwell&Loft studio.

Zagrebačke pekarne Klara d.d. nakon otvorenja na zagrebačkoj adresi Zrinjevac 16 nastavljaju širiti novi koncept maloprodaje u novom i modernom ruhu. Tako je u Biogradu na Moru upravo otvorena nova Klarina pekarna pod nazivom ‘Klara Bakery Store’, a u istom gradu uskoro pripremaju otvorenje ‘Klara Beach House’ koncepta sezonskog ugostiteljskog objekta na plaži.

Za dizajn interijera novog lanca pekarnica KLARA PREMIUM STORE zaslužan je renomirani zagrebački studio za arhitekturu i dizajn, na čelu s dizajnerom interijera Boranom Petljakom i arhitekticom Milom Baškovič te pod kreativnim vodstvom Duška Vlaovića.

Prostorom dominira bezvremenska kombinacija crno-bijelo, koja mu daje dozu minimalizma, smirenosti i elegancije, s živahnim detaljima u vidu dekoracija i sitnica koje ispunjavaju prostor, poput upečatljivih fotografija impresivnih dimenzija i jastučića plave boje.

Kao suprotnost interijeru ističe se uporaba namještaja od punog, svijetlog drveta i velikih okruglih lampi s natpisima. KLARA PREMIUM STORE ovdje je proširen na čak dva kata pa se tako u prizemlju mogu kupiti klasični pekarski proizvodi, dok je galerija rezervirana za ponudu znanstveno-nutricionistički osmišljenog asortimana.

Atraktivan kutak sa znanstveno-nutricionističkim osmišljenim asortimanom nazvan je KLARA GREEN LINE. Voćni i povrtni smoothieji, hladno prešani prirodni sokovi bez dodatka te široki izbor salata pripremaju se pred očima kupaca, a od strane dr. Lejle Kažinić Kreho uvježbani i stručno educirani tim iz prve ruke će pružiti sve potrebne informacije o nutritivnim i pažljivo odabranim namirnicama…

 

Komentiraj