Kim Cattrall vraća se kao Samantha Jones u seriju “I tek tako…”

Iako je to bila čuvana tajna, portal Variety je objavio kako će se u drugoj sezoni serije „I tek tako…“ (And Just Like That) pojaviti Kim Cattrall i reprizirati kultnu rolu Samanthe Jones, jedne od zaštitnih znakova serije „Seks i grad“. Ona će se pojaviti samo u jednoj sceni i to u posljednjoj epizodi druge sezone serije „I tek tako…“ koja će se početi prikazivati 22. lipnja. Prema izvorima bliskima portalu Variety, Kim Cattrall je snimila tu scenu 22. ožujka s time da se u njoj ne pojavljuje Sarah Jessica Parker, s kojom je ona godinama u sukobu.

Samantha Jones, što je poznato onima koji su gledali prvu sezonu serije koja je nastavak „Seksa i grada“, se preselila u London. U sceni koju je snimila, telefonom razgovara s Carrie Bradshaw te njih dvije planiraju pomirbu. U toj sceni nju je odjenula kostimografkinja Patricia Field koja je radila na seriji „Seks i grad“ ali ne radi na seriji „I tek tako…“.

Povratak Samanthe Jones sigurno će izazvati brojne reakcije obožavatelja serije „Seks i grad“ čijih se šest sezona prikazivalo od 1998. do 2004. godine. Cattrall je 2016. godine objavila kako više neće glumiti Samanthu te nije željela prihvatiti ponudu za snimanje trećeg dijela filma „Seks i grad“. Nakon toga uslijedio je njen sukob sa Sarah Jessicom Parker a kada je objavljeno da će HBO snimati seriju „I tek tako…“ nitko se nije ni obratio Kim Cattrall s pitanjem bi li ponovila ulogu Samanthe Jones. U novoj seriji pojavljuju se Carrie (Sarah Jessica Parker), Miranda (Cynthia Nixon) i Charlotte (Kristen Davis) ali ne i Samantha Jones.

Sarah Jessica Parker i autor serije Michael Patrick King prošle su godine rekli kako ne mogu zamisliti scenarij po kojem bi se Kim Cattrall vratila u seriju i ponovo glumila Samanthu Jones. No, prošle zime Casey Bloys, predsjednik HBO-a, obratio se Kim Cattrall i ponudio joj ponavljanje uloge što je ona i prihvatila.

Komentiraj

nacional banner
nacional banner