VIDEO: Grupa ‘Killed A Fox’ izdala novi singl

Autor:

facebook.com

Zagrebački rockeri ‘Killed A Fox’ su objavili video spot za novi singl “Submission” s posljednjeg, nedavno izdanog albuma ‘Crown Shyness’.

“Ponovo smo uz minimalistički pristup dobili puno. U prošlom spotu za ‘Still Life Mirror’ sve se vrtilo oko par Halloween maski i atmosfere koju smo dobili u polurazrušenom prostoru, a ovaj put smo izbacili i kompletan prostor iz cijele priče i ogolili sve isključivo pojedinačni performans. Uz odlično odrađen posao od strane Hrvoja Baudoina i Hrvoja Zubovića imam osjećaj da smo pogodili u srž ‘less is more’ načina razmišljanja”, rekao je  frontmen Chris Ian.

Studijsko ostvarenje ‘Crown Shyness’ bazira se na čvrstom alternativnom rocku kojeg uvjerljivo iznosi prodoran i hipnotičan vokal. U kratkom roku, album je u krugovima glazbenih kritičara nahvaljen zbog svoje “eksplozivne stoner rock energije fino spojene sa snagom metala i poetikom grungea“ te je kao takav dobio oznaku “rock albuma za svjetsko tržište“ uz laskajuće usporedbe s Mastodonom i Alice In Chains.

Osnovani 2006. godine, ‘Killed A Fox’ , iza sebe imaju još dva albuma, debitantski ‘Fluorescence’ (2009.) te nasljedni ‘Spring Of Sloth And Haze’ (2013.). Pozornicu su dosad dijelili s mnogim domaćim i stranim bendovima: Karma To Burn, Orange Gobli, Apey & The Pea, Obese i Alice In Chains, koji su ih tom prigodom uspjeli poslušati te im oduševljeno pohvalili nastup što je bendu svakako donijelo znakovitu potvrdu o kvaliteti rada.

Komentari

Morate biti ulogirani da biste dodali komentar.