Kiefer Sutherland vraća se kao Jack Bauer u seriji “24”? Šanse su velike!

Prošlo je više od 10 godina otkako je okončano prikazivanje serije „24“ koje je trajalo osam sezona. Prva epizoda serije u kojoj agent Jack Bauer (Kiefer Sutherland) krši sva pravila kako bi u roku od 24 sata spasio Ameriku od teorističkog napada prikazana je u studenom 2001. godine. Godine 2014.  snimljena je još jedna sezona pod nazivom „24: Live Another Day“ da bi 2017. godine bila prikazana jedna spin-off sezona „24: Legacy“ u kojoj se ne pojavljuje lik Jacka Bauera. S obzirom da gledanost nije bila osobita,  serija je otkazana.

Nakon što je serija „24: Legacy“ otkazana pisalo se kako kompanija Fox Entertainment planira dvije serije temeljene na seriji „24“.  Jedna je trebala biti prequel koja bi opisivala kako je Jack Bauer postao agent kojeg smo od 2001. gledali u seriji „24“. Druga serija zadržala bi format kada se u 24 sata odvija jedan događaj, ali bi se taj format koristio u drugim žanrovima. Međutim, kompanija Fox objavila je prošle godine kako su oba projekta zaustavljena.

Prema najnovijim vijestima koje prenosi portal Deadline, Michael Thorn, predsjednik kompanije Fox Entertainment, izjavio je kako se trenutno „aktivno vode kreativni razgovori“ s producentima serije kako bi se Jack Bauer vratio na tv ekrane. Howard Gordon, izvršni producent serije „24“ rekao je nije donesena nikakva službena odluika te da će se ta vijest objaviti kada se poslože svi dijelovi slagalice.  Što se tiče Kiefera Sutherlanda, on je prošle godine u razgovoru za magazin Forbes rekao kako ga zanima uloga Jacka Bauera, bilo na filmu, bilo u novim nastavcima serije. „Ako netko dođe sa sjajnom pričom koja će biti ispričana u dva sata, onda ćemo snimiti film, ali ako netko dođe sa sjajnom pričom koja traje 24 sata, onda ćemo snimiti seriju“, izjavio je Sutherland.

Komentiraj