Kid Cudi predstavio foršpan za dokumentarac “A Man Named Scott”

Američki reper, glumac i pjevač Kid Cudi, odnosno Scott Ramon Seguro Mescudi, objavio je foršpan za autobiografski dokumentarac o njegovom životu i karijeri pod nazivom ‘A Man Named Scott’.

Kid Cudi iznimno je popularan američki reper i glumac koji je od 2009. godine do danas objavio sedam studijskih albuma i niz hitova nakon kojih je zaključio da je vrijeme za dokumentarni film o njegovom životu i karijeri. 26. listopada je predstavio foršpan za taj dokumentarac. Film je režirao Robert Alexander, a u službenom opisu filma stoji da film “istražuje Cudijevo putovanje tijekom desetljeća kreativnog djelovanja, borbi i uspjeha, tijekom kojih je stvarao glazbu koja nastavlja pokretati i osnaživati milijune njegovih obožavatelja diljem svijeta”.

Foršpan započinje njegovom izjavom u kojoj kaže: “Stvarati nešto novo i pomagati ljudima je za mene  uvijek bila neka vrsta bijega. I to me oslobađalo”.

U lipnju ove godine Kid Cudi je kao i mnogi drugi glazbenici progovorio o svom mentalnom zdravlju te tom prilikom na Instagramu napisao: “Bog čeka neke bolje dane kako bi mi se posvetio. Jednostavno to znam. Tuga me ponekad izjeda”. Kid Cudi javno je prije par godina progovorio o svojim mentalnim problemima i depresiji.

 

 

 

Komentiraj