Kevin Spacey ponovo je objavio bizarnu božićnu video čestitku

Već je prošle godine glumac Kevin Spacey, osumnjičen za seksualno napastovanje, objavio bizarnu božićnu čestitku i to kao trominutni video objavljen na YouTubeu. Ove godine, za Badnjak, ponovo je napravio istu stvar, samo što ovog puta video čestitka traje minutu. Odjeven u praznični džemper Kevin Spacey sjedi ispred kamina s vatrom te se ponovo uživio u ulogu Franka Underwooda, američkog predsjednika iz tv serije „Kuća od karata“. „Niste valjda mislili da ću propustiti priliku poželjeti vam Sretan Božić, zar ne?“, započinje njegovo obraćanje u video čestitki.

U prošlogodišnjoj čestitki Kevin Spacey branio se od #MeToo pokreta i optužbi sa seksualno napastovanje te je komentirao posljednju sezonu serije „Kuća od karata“ u kojoj njega više nije bilo. Taj video je zabilježio 4,5 milijuna pregleda u samo 24 sata. U to vrijeme bilo je objavljeno da će Spacey biti optužen za seksualni napad te će mu se suditi u Massachusettsu. Tužba je kasnije odbačena.

Ovogodišnji video ima naziv „KTWK“  odnosno „Kill Them with Kindness“. U njemu Spacey govori kako je za njega ovo bila „prilično dobra godina“, da mu se „zdravlje vratilo“, te je rekao „Znam što mislite. Može li on biti ozbiljan? Mrtav sam ozbiljan“.  Što je još rekao, pogledajte u videu:

Glumačka karijera Kevina Spaceya krenula je nizbrdo kada ga je krajem 2017. godine više osoba optužilo za seksualni napad. Dvije kaznene prijave protiv njega ove su godine odbačene, dok su u Londonu u tijeku istrage zbog navodnih seksualnih napada.

Komentiraj