Kerum: “Svi smo mislili da je Puljak tarantela, ali i on je od krvi i mesa. Strašan marketinški potez, skidam mu kapu”

Kandidat Hrvatske građanske stranke (HGS) za splitskog gradonačelnika Željko Kerum usprotivio se gradnji podzemne garaže na Žnjanu te je ocijenio da bi u tom slučaju Žnjan plato mogao postati splitski Obrovac.

Podsjetio je da je na mjestu današnjeg platoa nekada bilo more, a, prema namjeri dosadašnjih vlasti, trebala bi se graditi podzemna garaža s 530 mjesta.

Za cijenu svakog parkirnog mjesta mogao bi se izgraditi jedan stan za mlade obitelji u gradu, kazao je Kerum na konferenciji za novinare.

Projekt smatra neisplativim te kaže da ga treba odbaciti.

Na Žnjanskom platou u ponovljenom natječaju treba napraviti aquapark, gdje bi se moglo zaposliti tisuću do dvije tisuće ljudi, a iz prihoda bi se moglo financirati ceste, vrtiće, škole i ostalo.

Ivica Puljak je “pjevač”

Za protukandidatkinju Branku Ramljak Kerum je rekao da je nebitna, dok je za Ivicu Puljka kazao da je “pjevač”.

“Svi smo mislili da je Puljak tarantela, a na kraju kaže gospođa – i on je od krvi i mesa. Strašan marketinški potez, skidam mu kapu, odnosno njoj. To je odradila vrhunski, a on je napokon postao čovjek”, komentirao je Kerum.

Dodao je da su iza, njega nakon prethodnog gradonačelničkog mandata, ostala djela, a iza drugih ruševine, a brojna obećanja gradonačelničkih kandidata smatra strašnima.

Komentiraj