KERUM ‘Škoro u 9. i 10. jedinici neće prijeći prag, tu ćemo poremetiti planove i HDZ-u’

Željko Kerum, sa svojom Hrvatskom građanskom strankom, izlazi na parlamentarne izbore. Kerum će se boriti u 9. i 10. izbornoj jedinici, a u Saboru želi zastupati interese Dalmacije. Smatra da može privući glasove građana koji su razočarani trećim opcijama poput Mosta i Živog zida.

”Nemaju oni više neke mogućnosti, tržište koje su oni zauzeli je prazno. Smatram da imamo mogućnost postići dobre rezultate, a s druge strane kandidati dviju najjačih stranaka – HDZ-a i SDP-a – nisu neki kandidati u 9. i 10. izbornoj jedinici da bi mogli postići bolje rezultate od mene i mog HGS-a. Mislim da imam velike šanse ući u Sabor”, izjavio je Željko Kerum za Novu TV, poručivši Miroslavu Škori da “ovdje neće prijeći prag”.

”On ide na soluciju kao da je on desno orijentiran, ali ja se s tim ne bi složio. On nema s tim veze. Tako da mislim da on u 9. i 10. jedinici neće uopće prijeći prag i tu ćemo moja stranka i ja poremetiti planove HDZ-u jer je slično biračko tijelo”, kazao je Kerum.

”Ja ću surađivati s onim kome predsjednik da mandat za slaganje vlade. Hoće li to biti HDZ ili SDP, to nije bitno. Meni je bitno da doprinesem Splitu i Dalmaciji, da napravimo infrastrukturu koja je potrebna gradu Splitu”, zaključio je Kerum.

 

Komentiraj