Kerum rezao pršut i najavio kandidaturu za gradonačelnika Splita

Željko Kerum organizirao je u četvrtak druženje s novinarima. Tom je prilikom prokomentirao godinu koja je na izmaku.

“Teška priča. Izbori su sada za predsjednika države, ne bi htio nikome pomoć ni odmoć ali od 2013. godine je sve loše. Sedam loših godina. Svak o sebi misli da je najbolji i da može postić najbolje rezultate. Da je bilo onako kako je narod htio danas ne bi bilo gužve u Splitu, bio bi riješen promet prema Kaštelima, prema Podstrani i Istočna obala bi bila završena. Da je bilo po nekoj pravdi odnosno po odabiru birača jer ja bih to sigurno napravio, a ovih 7 godina se u Splitu nije napravilo ništa”, poručio je Kerum.

Kaže kako je njegov cilj da ova agonija što prije prođe. “Vrime ide, sad su blagdani, 2020.je predizborna godina, brzo je mandat proša, ništa se nije napravilo. Jedva čekam da prođe i taj proračun i ta godina, jer onda ja idem ponovno kao kandidat za gradonačelnika sa svojim obećanjima bez obzira bilo nekome to smiješno ili nemoguće”, rekao je, kako prenosi Dalmatinski portal.

“Isto tako je i Zapadna obala bila smiješna pa je napravljena. Isto tako je i Istočna obala trebala biti gotova, kao i luka nautičkog turizma, tunel koji sam ja spominjao, most prema Kaštelima”, nabrajao je Kerum svoja obećanja.

O šansi aktualnog gradonačelnika Andre Krstulovića Opare da osvoji još jedan mandat, Kerum je kazao: “Ako se Opara kandidira drugi put za gradonačelnika, proći će kao i Baldasar drugi put kad se kandidirao i nije dobio ništa. Razlika je između njih dvojice da je Baldasar bolji od njega.”

Kerum je također kazao da će, kad pobijedi na izborima, ići u koaliciju “sa svima tko hoće”.

Splitski poduzetnik i političar iskoristio je druženje s novinarima kako bi predstavio bakalar i pršut iz svog OPG-a, a pred medijima se pojavio odjeven u kuharsko odijelo, s maramom na glavi.

Komentiraj