Kerum: “Puljak koristi nevolje navijača da pridobije još koji glas. U zadnje vrijeme ide na utakmice, na kojoj god je bio, nijednu nismo dobili. Hajdukova crna mačka”

Željko Kerum, kandidat za splitskog gradonačelnika iz HGS-a, je prozvao kandidata stranke Centar Ivicu Puljka da izjavom o navijačkim neredima pokušava pridobiti dodatne glasove na izborima.

“Dragi prijatelji, evo se moram opet javit. Čitam na portalima licemjernu izjavu Puljka. Koristi nevolju navijača koji su pritvoreni ne bi li prigrabio još koji glas. Koji žicar, do jučer je žica lovu za kampanju, a sad još ovo, dno dna. U zadnje vrime ide stalno na utakmice i na kojoj je god bia niti jednu nismo dobili, Hajdukova crna mačka. Nadan se da u četvrtak neće doć na Poljud”, piše Kerum na Facebooku.

Kandidat za gradonačelnika Splita Ivica Puljak, Photo: N1 Televizija

Puljak: “HDZ kontrolira i HNS i sve pore društva”

Podsjetimo, Puljak je osudio nasilje i prozvao HDZ da je svojim kadroviranjem doveo do ove situacije.

“Svjedočimo eskalaciji sukoba u kojoj su s jedne strane politički prevaranti iz stranke osuđene za korupciju, kojoj nije dovoljno da kontrolira izvršnu i zakonodavnu vlast, nego mora i nogometni savez i lovačko društvo i sve pore društva moraju biti napunjene njihovim kadrovima koji urušavaju institucije i proizvode kaos.

Neki ljudi na takvo stanje reagiraju iseljavanjem, neki se bore, a evo, dio navijača u jednom trenutku pukne i to napravi nasiljem koje je neopravdano i neprihvatljivo u bilo kojim okolnostima”, napisao je Puljak.

 

Habijan: Puljak relativizira ono što se dogodilo i politički parazitira na ovom nemilom događaju, to je skandalozno

Komentiraj