Gradonačelnički kandidat HGS- a Željko Kerum u petak navečer je u Splitu na trgu ispred prodajnog centra Koteks održao završni predizborni skup i pozvao građane da u nedjelju izađu na izbore i biraju boljega, te istaknuo da će bolji pobijediti.

U izjavi novinarima ocijenio je da je kampanju dobro odradio, da je bio fer i korektan.

“Ja sada u ovoj situaciji imam tri, četiri tisuće glasova više. Smatram da ću tu prednost sačuvati, da će mi građani u nedjelju dati podršku i povjerenje, a ja ih neću razočarati jer ću sva obećanja ispuniti”, istaknuo je Kerum.

Još je rekao da svoj završni skup nije mogao večeras održati na Rivi jer ga je ranije zauzela konkurencija, no da je večernjim skupom otkrio da ima lijepo mjesto u gradu gdje se može napravit dobar štimung i predstava.

“Ovo sliči na amfiteatar. Tu bi se čak mogla napraviti fontana i zelenilo. Lijep je ambijent, dobri pjevači. Dosta je došlo ljudi i drago mi je što je ovako”, kazao je Kerum.

Na završnom predizbornom skupu nastupili su Matko Jelavić, Zlatko Pejaković, te članovi Opernog ansambla HNK Split.

Kerum je svojim biračima na kraju poručio da u nedjelju iziđu na birališta i izaberu onoga za kojeg misle da je bolji te da će bolji pobijediti.

Za splitskog gradonačelnika u drugom krugu borit će se Željko Kerum (HGS, PG – NG), koji je u prvom krugu osvojio 30,40 posto posto i HDZ-ov kandidat Andro Krstulović Opara, koji dobio 26,10 posto glasova birača.

Komentiraj