KERUM ‘Meni se priključio narod, glasat će za mene i birači ljevice, znaju kakav sam čovik, što sam napravio i što mogu napraviti’

Nacional

“HDZ JE u potpunoj panici. Od mene ih hvataju teški kompleksi. Znaju što govore ankete, da sam blizu pobjedi u 1. krugu. U strahu su i zato su Andreja Plenkovića odveli na Brda. To je dosad neviđeno. Premijer s Markova trga direkt na Brda. U moj kvart, u moje dvorište! To sve govori. I gdje su onda otišli? Pred spomenik Tuđmanu kojeg sam ja podigao. HDZ je 20 godina imao vremena napraviti taj spomenik i nije ga napravio”, izjavio je jutros šef HGS-a Željko Kerum u razgovoru za Index.

Plenkovića su na Brda odveli prije dva dana. Potom je nakon kraće izjave položio cvijeće pred spomenik Franji Tuđmanu kojeg je Kerum otkrio uoči izbora 2013. godine. Premijer je uvjeren da HDZ sigurno dobija. No, Kerum ne dijeli njegovo mišljenje.

“Oni gube četiri velika hrvatska grada i zato ih hvata panika. Ankete pokazuju da imam 20 posto prednosti pred Oparom i Aidom. Bit će kao i prije. HGS, HDZ i SDP. To su prazne priče da će birači SDP-a dati glasove Puljak ili nekom drugom. Meni se priključio narod, zavladala je euforija. Glasat će za mene i birači ljevice, znaju kakav sam čovik, što sam napravio i što mogu napraviti”, uvjeren je Kerum.

Tvrdi da će pobjediti ne samo na Brdima, nego i na Mejama, elitnom splitskom kvartu iz kojeg dolazi većina kandidata za gradonačelnika Splita.

“Glasat će i Mejaši i Spinut. Protivnici su mi toliko loši da ne mogu izgubiti. To bi bilo kao da Real Madrid izgubi od Segeste”, zaključio je Kerum.

Komentiraj